BARSELONA

AVIONOM SA TAKSAMA

Barselona – "katalonska kraljica". Veličanstveni grad, izuzetne lepote i autentičnosti, živi 24 sata dnevno. Prošetajte glavnom gradskom "štraftom" – Las Ramblas, zastanite pored živopisne ljudske statue ili nekog od mnogobrojnih uličnih slikara, krivudajte uskim ulicama Gotske četvrti, uživajte razgledajući izloge čuvenih modnih kuća u Paseo de Gracia, između dva Gaudijeva remek-dela: kuća Batljo i Pedrera, ostanite bez daha pred njegovom ekscentričnom katedralom Sagrada Familia i jedinstvenim parkom Guelj, posetite muzeje sa delima slikara koji čine sveto trojstvo katalonske umetnosti: Huan Miro, Salvador Dali, Pablo Pikaso, ili čuveni Nou Kamp ako ste strastveni navijač...

4 DANA BUS/AVIO

Polazak:    16.02. I 09.03.2018       Beograd  04:00
Povratak:   19.02. I 12.03.2018
 
1.dan      Beograd – Temišvar – Barselona      
Polazak autobusom za Temišvar u 04:00h. Let za Barselonu iz Temišvara u 10:50h (Wizz Air). Dolazak u Barselonu u 12:40h. Transfer sa panoramskim razgledanjem grada: Sagrada Familia, šetalište La Rambla, Španski trg, brdo Monžuik, Nacionalna palata, Nou Kamp, park Guelj... Smeštaj u hotel. Slobodno veče. Noćenje.
2.dan         Barselona
Doručak. Preporučujemo fakultativnu izlet do etno sela Pueblo Espanjol, muzeja na otvorenom, koje je napravljeno sa idejom da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji ili fakultativni izlet akvarijumu - L aquarium de Barcelona - 11000 životinja, 450 vrsta, podvodni tunel od 80m i ogroman Okeanariijum čine ga jedinstvenim centrom ove vrste u Evropi. Uveče fakultativni odlazak na Flamenko veče (poznati španski nacionalni ples)... Noćenje.
3.dan         Barselona
Doručak. Dan predviđen za individualne aktivnosti, šetnju i šoping ili celodnevni fakultativni izlet za Đironu i Figeras. Polazak za Đironu, grad koji se nalazi u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa i poseta Teatru - muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu.. Noćenje.
4.dan         Barselona – Temišvar – Beograd  
Doručak. Transfer do aerodroma dva sata pre poletanja. Let iz Barselone u 13:15h (Wizz air). Dolazak u Temišvar u 17:05h. Nastavak putovanja za Beograd autobusom. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 345€
u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu

PROMOTIVNA CENA 315€ do 31.10.2017. (ograničen broj mesta)

Aranžman obuhvata:
- autobuski prevoz Beograd – Temišvar – Beograd
- avio prevoz Temišvar – Barselona – Temišvar low cost avio kompanijom Wizz Air, sa uključenim aerodromskim taksama (ograničene usluge u avionu)
- 1 kabinska torba dim. 55x40x23cm – 10kg
- transfer aerodrom – hotel – aerodrom
- panoramsko razgledanje sa vodičem
- 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu 3* u širem centru u Barselone
- troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
- doplata za prtljag:
kofer do 20 kg 60€ i kofer do 32 kg 76€
- Boravišnu taksu u hotelu (plaća se na recepciji) cca  1-2€ dnevno po osobi
- doplatu za 1/1 sobu 75€ (na upit)
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne izlete - minimum 15 osoba:
*Flamenko veče 35€
*Obilazak Akvarijuma 35€ (vodič + ulaznica)
*Izlet do Pueblo Espanjola 50€
*Izlet Đirona i Figueras 75€
- Ulaznice za kulturno-istorijske znamenitosti
- obroci, piće i grickalice tokom leta
- Individualne troškove putnika

PRILIKOM UPLATE REZERVACIJE PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE KOPIJU PRVE STRANE VAŽEĆEG PASOŠA. U SUPROTNOM, AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST AKO SE AVIO-KARTE ODŠAMPAJU SA POGREŠNIM IMENIMA, DOK PUTNICI SNOSE TROŠKOVE ŠTAMPANJA NOVIH KARATA.
Rok za prijavu: 20.12.2017. ili do popune mesta.
Program je rađen na bazi od minimum 20 putnika
Organizator zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije organizatora