Bellissima Italia

Đenova– "Cinque Terre" – Milano

5 DANA – AUTOBUSOM

Polazak: 25.10.2017.
Povratak: 29.10.2017.

Beograd 17:00h Ul Admirala Geprata (preko puta Vaznesenjske crkve)
Novi Sad 17:30h kod Lokomotive (ukoliko ima min.5 putnika- transfer do rumske petlje)

1-2. dan:    Beograd - Đenova
Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Đenovu u ranim popodnevnim satima. .Smeštaj u hotel . Kraći odmor .Odllazak na razgledanje Đenove:glavni grad primorske regije Ligurije i najprometnije italijanske luke.Bogata je umetničkim delima, i pod zaštitom je UNESCO-a.Obilazak grada:Kraljevska palata,Trg Mateoti-nekadašnja rezidencija duždeva,Trg de Ferari sa operom i berzom,katedrala San Lorenco,via Garibaldi sa kućama bogatih aristokratskih porodica.Povratak u hotel.Noćenje.
3. dan:  Đenova - Nacionalni park “Cinque Terre” - Đenova
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet autobusom i vozom u Nacionalni park “Cinque Terre” (Pet zemalja). Voz, koji polazi iz mesta Levanto, povezuje svih 5 naselja, koja su zajedno sa obalom i okolnim brdima u sastavu Nacionalnog parka: Monterosa al Mare, Vernaca, Kornilija, Manarola, Riomađore. Kraće slobodno vreme u svakom od naselja, koja sa svojim neobičnostima čine Nacionalni park koji je pod zaštitom UNESCO-a. Povratak vozom i autobusom u Đenovu. Noćenje.
4. dan:  Đenova - Milano
Doručak.  Napuštanje hotela i polazak za Outlet centar Seravalle, najveći Mc Artur Glen dizajner outlet centar u Italiji. Slobodo vreme za šoping. Polazak za Milano.Razgledanje grada :čuvena katedrala Duomo,jedna od najvećih katedrala na svetu,Milanska skala(čuvena operska kuća),galerija Viktoriao Emanuele,zamak Sforca,bazilika Santa Maria delle Grazie(uvrštena u UNESCO-vu svetsku baštinu),u kojoj je izloženo čuveno da Vincijevo remek delo ,,Tajna večera” www.grazieop.it)  Oko 18:00 h polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim pauzama radi odmora i prelaska granice.
5. dan:  Srbija
Dolazak u Novi Sad/Beograd, na mesto polaska, u jutarnjim časovima.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 119 €
Plativo u do 5 rata (jul-novembar) čekovima građana
u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke

 

 

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (klima,tv,video,audio oprema)
- 2 noćenja sa doručkom /kontinentalni/ u hotelu 3* u Đenovi ili  bližoj okolinom
- razgledanja prema programu
- troškovi organizacije i vođstva puta

Aranžman ne obuhvata:
- doplata za 1/1 sobu 40€ (na upit)
- izlet “Cinque Terre” 25 € (minimum 30 osoba)
- ulaznice za kulturno-istorijske znamenitosti, muzeje i galerije
- gradska taksa  u Đenovi 2€ po osobi dnevno (plaća se na recepciji hotela)
- međunarodno putno osiguranje
- individualne troškove putnika

Program je rađen na bazi 45 putnika, u slučaju manjeg broja putnika, ne manjeg od 30, cena se uvećava za 10 evra.
Organizator zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slicno izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja agencije Travel to Balkan OTP 100/2016.